TOVE SAND

utflykt till khao ra

Publicerad 2014-01-05 12:56:00 i Allmänt,

Tänkte berätta lite om gårdagens utflykt till khao ra. Dagen började med att vi blev upphämtade av guiden Sonny utanför vårt hotell, och åkte sedan vidare för att hämta upp några till som skulle med på turen.
 
När vi kom fram var första stoppet ett kinesiskt tempel, som låg med fin utsikt över djungel och hav. Sen vidare mot elefanterna, något ingen av oss ridit på tidigare. Vi fick hoppa upp på en elefant som var 60 år gammal och red sen iväg, självklart fick vi den galnaste elefanten som medans vi satt på ryggen skulle ner i en brun sjö (typ krokodilvatten) för en simtur. Tillslut var turen över och vi skakis men levande hoppade av. Då fick vi mata vår elefant med lite bananas och ta massa bilder.
 
Näst på tur var en vandrings led upp för khao ra, som är öns högsta berg. Bland tusen rötter och stora spindlar gick vi upp och hamnade på en viewpoint en bit upp på berget. Ni kan nog inte fatta hur svettiga vi var, tänk att vandra uppför ett berg i den här hettan med en guide som var as vältränad och sprang upp, BARFOTA!! Men utsikten var cool. På vägen ner stannade vi vid ett vattenfall för en välbehövlig och svalkande simtur. Vi lämnade tillsist vattenfallet och berget för lite god thailändsk mat som stod och väntade på oss. Och därefter var turen slut och vi åkte tillbaks till hotellet. Gud vilken dag, vi är så nöjda!
 
Vi har flera bilder på mobilerna och ännu fler i kamerorna, men detta får räcka för idag i alla fall, så får ni i alla fall en liten uppfattning av hur coolt det var.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela