TOVE SAND

Örebro hela dagen

Publicerad 2011-10-31 19:41:10 i Allmänt,

Har typ inget att skriva. Fortfarade trött sen lördagen. Följde med mamma till örebro och Usö, men jag satt i bilen och sov och spelade spel på phonen istället för att gå på stan. Gick dit senare med henne, såklart, men när sitter man hellre i bilen än att shoppa lixom ?!?! Ahja kollade lite på en systemkamera som jag vill ha. Har dock ingen j*vla aning om någonting. Får helt enkelt sitta och söka massa på internet. Ska lägga mig i soffan med datorn i knät och multitaska lite, hehe.
Tumblr_ltxygfcjjw1r05bp1o1_500_largeTumblr_ltwb0elfjv1r41oivo1_500_large

Halloween

Publicerad 2011-10-30 21:31:11 i Allmänt,

Som sagt slutade kvällen igår väldigt tidigt och drastiskt. Polisen förbjöd oss att vara i lokalen typ. Blev ute fest, korvkrig och slagsmål. Innan detta var kvällen galen. Snygga utklädda party people, taggade till max med massa bra musik i öronen. Tjejerna lyckades även detta år få till en härlig halloween känsla i byggnaden. Synd bara att det tog slut snabbt.
Försöka fixa skjuts hem är inte det lättaste mitt i natten. Efter som lokalen var avstängd fick vi inte sova kvar. Hamnade i Kumla.
Bilderna får berätta resten.

Grym kväll

Publicerad 2011-10-30 11:17:42 i Allmänt,

Har precis kommit hem. Galen kväll som slutade lite drastiskt med slagsmål och polisbesök. Leker någon slags lek med elin nu, hon bombarderar min arm med toffsar, väldigt skönt med blodstopp. Ska ut till Hammar nu på kalas hos andra kusinerna. Lägger upp bilder från kvällen senare . ÅH VAD SKÖNT MED LOOOOV !!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela