TOVE SAND

Shopping in the sky

Publicerad 2014-01-31 13:49:53 i Allmänt,

Nya shopping center vart man än vänder ryggen. Vi älskar den stad. Nu ska vi avnjuta denna middag på hardrock och sedan försöka hitta någon bar uppe bland molnen. Slitna i chinatown

Publicerad 2014-01-30 13:28:35 i Allmänt,

Vi bar ute igår i Bangkok. Mötte upp två killar från England som vi träffade i patong och som vi bestämt träff med. Sjuka var att under dagen igår så sprang vi på varandra på stan. Hur stor är chansen att man gör det här i så stora Bangkok, jäkligt sjuk och då kände vi att det är nog ödet att vi skulle festa ihop igår kväll. 

Med lite problem att få kontakt med varandra utan internet så lyckades vi ändå hitta varandra på en bar där vi spelade kort och drack massa drinkar. Sedan helt plötsligt fick alla barer stänga igen, vi tror det hade med protesterna att göra. Men så åkte vi vidare till en nattklubb där vi hängde resten av morgonen. 

Vi kom hem runt 7, IGEN! Vi fattar inte hur vi orkar, hemma är vi ju as trötta 02 när krogen stänger. Haha! Vi var alltså uppe 27 timmar igår totalt och sov till 10 då Cecilia väckte mig. Bara häva sig upp, vi missade precis frukosten (otur) så det fick bli en macka på 7 eleven. 

Sen har vi tillbringat hela dagen idag. Vaggandes sakta fram genom chinatowns alla små gator med hur mycket butiker som helst och grossist priser. Vi har köpt allt och då menar vi allt!! 

Nu sitter vi och äter har sovit en sväng på eftermiddagen och nu gör vi oss redo för en marknads kväll. Får se hur många vi hinner med. Marknaderna här är små butiker som ligger tätt tätt intryckta bredvid varandra. En av dom vi ska till har 15000 sånna små butiker, så det blir nog en sen kväll till för oss. 

Idag har vi för övrigt inte märkt av några demonstrationer, det är skönt. Men det är kinesiskt nyår idag eller imorgon så de skjuts raketer och smällare lite överallt så man tror att man blir bombad, men det är ju skönt att veta att det inte är någon fara. 
Shopping

Publicerad 2014-01-29 16:00:36 i Allmänt,

Här har vi spenderat dagen. victoria seceret, jucy couture, prada, gucci ah ni fattar att vi har att göra. Vi han med 2,5 köpcentret med 6-7 våningar på varje.  Nu blir det roomservice mat och sen party på Bangkoks gator. 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela