TOVE SAND

Mot Harge

Publicerad 2011-04-29 17:41:22 i Allmänt,

Tjolahopp. Har legat ute i solen hela dagen. Så himlans skönt med värme. Hjälpte min moster att leta fram lite glamor kläder och sen började jag packa lite smått. Snart är det ju slut på lovet och nu i helgen kommer jar ha fullt upp med annat kul. Ikväll ska jag, Cecilia, Erik och Niclas ut till Harge och grilla och ha det gött. Sover över i villisen. Sen imorgon ska jag bli stylad innan jag åker vidare mot Kumla och firar valborg. Fick stylingen av Camilla och Moa.

Ne nu ska jag springa bort och hjälpa till att packa allt. Hejdåå.

Ser ni min fina ballog jag fick av lilla elin. Btw har jag persiennerna nerdragna, därför har jag randigt hår.

28 april

Publicerad 2011-04-28 16:35:49 i Allmänt,

Blev grattad i sängen. Det är fett :) öppnade flera fina paket, bland annat en grill, så nu får ni komma på grillparty. Fixadde mig lite och sen åkte mamma och jag in till örebro. Fixade inlägg till skorna, käkade på uteservering och shoppade lite. Nu är vi hemma igen och ska sätta oss i solen. Kanon dag förutom att jag bet mig i tungan imorse.

Facebook i telefonen när man fyller år kan vara det irriterandeste. Det pluppar helatiden och på bara någon timme tog batteriet slut. Men det är jätte kul att få så många gratulationer. Tack alla ♥

fick ringen av mamma ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela