TOVE SAND

sluta tidigt

Publicerad 2009-09-30 20:31:58 i Allmänt,

hejhej
Gick till skolan och hade tyska, där kollade vi på grease med tyskt tal, låter hel skumt xD haha. Sen tjatade jag och Gustaf på Anita att vi skulle få göra vårt SOpro och tillslut gick hon med på de :) Kändes ganska bra, men det var väldigt svårt. Fast jag hade ju pluggat så de mesta kunde jag. En halvtimmes fysik och sen fick vi gå hem, jag och josefin hämtade en bok hemma hos mig som hon behövde ha till sjöundersökningen. När vi hade hämtat den cyklade jag ner till stan och solade, as skönt. Den här gången vart det lite mera resultat tror jag ;) röd i fecet är jag iaf. Sen åkte jag till hotellet och käkade med mamma.

(frost på cykel sadeln i morse, Snart kommer snön)
När jag kom hem gjorde jag lite på min teknik uppgift och sen kom Jonas förbi ett tag. När han åkte skrev jag ut min sjöundersökning och började måla bilderna,fint blir det ska ni veta :D

Nu tog jag en pause och kollar på idol sen ska jag kolla på gynnings nya program på tv4+

Om Dagen

Publicerad 2009-09-29 22:01:45 i Allmänt,

Som jag skrev imorse så ville inte sebbe och gusftaf följa med oss i till öret så vi pkte själva, när vi kom fram träffade vi cicci och några till :) vi gick runt på mässan men tröttnade fort så vi traskade upp till stan , kollade i lite affärer och sen hade dom andra lektion. jag och josefin gick och åt mat och sen åkte vi hem , cicci hänkade på oss hem oxå :) pratade massa på bussen om saker som kommer hända på lovet och sånnt kul :D När jag kom hem somnade jag skönt efter att ha bläddrat igenom nya frida tidningen. Jonas smsade och väckte mig typ fats jag somnade om.Jag gick till skateboardparken där han var och kollade när han failade alla trick;) ahha stackarn ♥ Sen gick jag hem och käkade hamburgare utan hamburgare xD Gott ....noooooot! Efter det tog jag min moppe och åkte med mamma och pappa upp till lillelin som precis hade somnat ,så henne fick vi aldrig se :) haha men vi pratade och sen åkte jag hem för jonas skulle komma. Nu har han precis åkte hem och jag ska snart sova. Godnatt mä er !

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela