TOVE SAND

Söndags Jobb

Publicerad 2012-09-30 21:33:15 i Projekt&pyssel,

Spenderade söndagen hemma med företags jobb. Mamma hjälpte till att tvätta glödlamporna och pappa borrade alla korsen. Fick färdig på en hel del örhängen och gjorde hål in alla lamporna. Det kommer ta längre tid än vad jag trodde att starta upp webshoppen, hoppas ni har överseende med detta.
 

Gårdagen

Publicerad 2012-09-30 21:21:33 i Allmänt,

Som ni kanske förstår efter att ha läst det tidigare inlägget, så blev lördagen inte så fartfylld om man säger så. Linus kom och hämtade mig och Linn inne i Örebro. Direkt när jag kom hem käkade jag och la mig och sov. Vaknade upp lite piggare, men gjorde för det ingenting. Senare färgade jag håret sådär som jag visade att jag ville ha. En ganska ljus ombre, som på bilden ser ganska mörk ut, men det är den inte. Åt mat och kollade på film med mamma och Linn och senare kom även Gustav, Viktor och Johan förbi. Somnade direkt när jag la ner huvudet på kudden efter att alla gått hem.

Crazy Night

Publicerad 2012-09-30 21:10:00 i Allmänt,

HAHA! Rubriken beskriver min fredagskväll. Åkte som sagt direkt hem till bästis när jag slutat skolan. Hon mötte mig vid busshållsplatsen sen gick vi till Saigon och köpte med oss mat. Vi fixade oss lite, åt och drack och hade så där mysigt och kul som vi två bara kan ha (love you). När vi kände oss redo drog vi ut på stan. Till Strömpis. Beställde lite drinkar, träffade massa roliga vänner, dansade och sjöng som alldrig förr. Blev en drink till och ännu mera dans. Träffade Linn, tog en shot och sen blev jag utkastad. HAHAHAHA! Ingen fattade varför, men så blev det. Vakten ledde ut mig i armen, jag fick inte göra någonting inte ens säga till dom jag var med att jag blev utkastad. Vakten kastade ut min jacka och sen fick jag sitta och vänta på att cicci och dom skulle komma ut. Som tur var såg dom allt så dom kom straxt efter. Efter detta börjar minnet försvinna. Och det verkar som att alla andra också har lite luckor här och där. Spelade på någons fiol, beställde pizza sorter vi inte ens gillar, tappade bort mitt bakkort, som på morgonen återfanns i Joakims byxor efter mycket letande. haha!
Somnade skönt på Cicci och Erics soffa i alla fall, det minns jag. Eller näh inte ens det!
 
Fast jag kan säga att det var den roligaste kvällen på väldigt, väldigt länge. Och till dom som sätt mig i detta, tydligen onycktra tillstånd, sorry för det.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela