TOVE SAND

Häng i gräset

Publicerad 2011-05-31 01:55:03 i Allmänt,

Viiiiiilken härlig dag, nananana nanana nananaaa.

Tjenamors. Natt boggning på G. Jag ska vara vaken hela natten. Den som somnar först är säääämst.
Har haft en skit bra dag ute i solen. Lite för mycket blåst, men supergrillen fugerade klockrent ändå. Jordgubbar och melon i en park vid älven. Hela gänget samlat. Åkte hem till Jenso. Köpte frulle. Kollade på en konstig film. Sen tog vi en midnatts middag på Mcdonald's och en lång promenad runt bland alla husen här. Jag ska försöka hålla mig vaken några timmar till. Får inte bli den första. Ser inte lovande ut för louise hon snarkar här bakom i sängen.

Glömde berätta att jag fick VG+ på mattenationella. Och MVG i matte A kursen, FYFAN VAD SKÖÖÖÖNT.blev barn igen
rullade även ner för en liten kull. Kult!

Helgus

Publicerad 2011-05-29 22:43:34 i Allmänt,

Hejsan alla.
Bloggen har fått vila lite nu i helgen. Flytten har gått jätte bra i alla fall. Trivs redan i nya lägenheten. Känns som jag kommer få två fina år där. För efter gymnasiet ger jag mig nog iväg på andra äventyr, så det blir ju bara två år.

Igår flyttade vi alla saker till den nya lägenheten och städa ur den gammla. Det tog typ hela dagen och kvällen. Blev en sen kvällsmat hos Moster. Sen åkte vi hem och sov.
Nydag: Vaknade och städade nya lägenheten. Fett äcklig! Ingen som hade städat innan efter sig. Nu är det städat och fräscht i alla fall. Åkte till Ikea och handlade lite nytt. Tillbaka till lägenheten och tog farväl till mina underbara föräldrar som hjälper mig med allt. Tog bussen in till stan och mötte Jensine och Elin.

Nu sitter vi här i Jensines lägenhet och tar det lugnt. Tjejerna har blivit lyckliga över att deras biljetter till Iron Maiden kommer. Glad för deras skull :) hihi! Ska föressten sova hos Jensine tills skolan slutar. Kännde att min lägenhet inte var helt bebolig. Imorgon kommer även Louise och Ida och joinar oss. Kommer bli några härliga dagar tillsammans innan vi tar farväl inför sommaren.
Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela