TOVE SAND

my VS shelf

Publicerad 2013-09-30 16:11:00 i Foto,

Min lilla samling har fått en egen plats i rummet. Inte nog med att det är världens underbaraste dofter, det är ju så himla fiiiiint. Rosa, randigt, blommigt och guld. Så vackert. Rosorna kommer från Ica, fairtrade och skänker en del av intäckten till rosabandet. Samlar på mig karma...
 
 
 

Paketöppning

Publicerad 2013-09-30 15:41:00 i Allmänt,

Halva grejen med att skicka efter paket är ju hur embalaget eller paketet ser ut. Eller nja kanske överdrev lite med att det är halva grejen, men det har en stor betydelse i alla fall tycker jag. Förra veckan fick jag hem detta lite större paket, med massa fina frimärken och tecken från hongkong. Även fast jag visste vad som fanns i var det spännande att öppna det för det va så gulligt. Ett av dom finare paketen från ebay lätt.
 
 
Vad innehöll det då?! Jo en egen uppsättning av gelénagel-tillverknings-material. Förut har jag använt Cecilias grejer, men nu har jag mitt egna lilla kit. Ska testa det idag och se om det fungerar. Spännande!!
 
 
 

Designat Danskläder

Publicerad 2013-09-30 13:37:03 i Allmänt, Projekt&pyssel,

Fick förfrågan om att designa en av mammas kompisars barns kläder till en danstävling som är nu i helgen. Och eftersom dom är mindre och tävlar på en lägre nivå, så får man inte ha glitter eller paljetter. Hmm tänkte jag, och det första som ploppade upp i skallen var fjädrar. Gick ut till min lilla pysselstuga och hittade knallrosa fjädrar, kanon gör det var en av alla färgerna som fanns på tightsen hon skulle ha. Tänkte lite till och fick fram att fransar är effektfullt när man dansar, men för att inte göra det så traditionellt, tog jag band i matchande färger och i olika bredd och sydde dit med en dekorsöm och i varje ände fäste jag fjädrar och pärlor för att få lite tyngd. 

Nu är det bara invänta om det är godkänt av mamman och självaste dans stjärnan. Vi får väl se. Vad tycker ni ? Passar det till en liten tjej som ska tävla i discodans ? 
Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela