TOVE SAND

Phuket town

Publicerad 2014-01-26 18:39:00 i Allmänt,

Idag efter några timmar på stranden tog vi en buss till Phuket Town, som är själva "stor" staden i Phuket-området. Bussen kostade 7kr så det var ju som hittat. Även hotellet vi fick tipsat av en taxichafför är sjukt billigt, vi betalar 150kr för 1 natt så det blir typ inga pengar på denna lilla omväg vi gjorde i resan. Dock fanns det en hel del shoppig så pengarna rullar iväg ändå. Egentligen skulle vi åka till Bangtao Beach och bo nu i två nätter och sedan åka upp till Bangkok, men eftersom läget är som det är i Bkk, så kortade vi ner den vistelsen till 4 nätter istället för 5 och så fick vi lite shopping här i Phuket ifall vi inte skulle kunna gå ut på gatorna utan blir fast på Hotellet där borta. Så imorgon blir åker vi direkt till Bangtao när vi vaknar.
 
Tillbaka till shoppingen då. Vi åkte till en skit stort shoppingcenter som heter Central Festival. 300 butiker. La Senza, Zara, Mago... Innan vi åkte därifrån åt vi på en sushi bar med sådant där band som maten kommer rullande på. Man fick bara vara inne i restaurangen i 1 timme och en kvart. Dom tog tid på en, så man inte hann äta för mycket. Fast en besvikelse när vi kommit in och satte oss var att den mat som kom på bandet var inte sushi utan rå mat som man skulle koka ihop en soppa av de ingredienserna man ville ha, inte gott! Men det fanns massa sushi också som tur var, fast som man fick hämta själv.
 
Sedan åkte vi vidare till en nattmarknad. AS STOOR!! Lätt den största och bästa och billigaste. Vi handlade en hel del där faktiskt och prutningen går som smort.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela