TOVE SAND

Nyårsafton

Publicerad 2014-01-01 11:20:48 i Allmänt,

Vi började dagen på ett spa med pedikyr och manikyr. Lina och Alex fick även massage. Sedan mötte vi upp Fanny och så gick vi och åt mat tillsammans innan vi tog en tuktuk till Thailand Resort som stället heter där tjejerna och typ 100 andra svenskar bodde. 
Där fixade vi oss och förfestade tillsammans innan vi gick bort till ett annat hus och åt 2 rätters middag som vi blev bjudna på. Havsräka till förrätt och thaibuffe till varmrätt. Efter några drinkar till där så mötte vi upp ett helt gäng, säkert 30 andra svenska ungdomar som vi åkte party-tuktuk-parad med in till stan. Det var sjukt kul att festa i en liten tuktuk som spelade as hög musik. Måste sätt otroligt roligt ut med 10 tuktuks i rad med sjungande och dansande ungdomar i. Vi åkte in till en nattklubb som hette SamSam, där det var en långt bord reserverat till oss. Några drinkar till innan det var dags att gå ner till stranden och kolla på fyrverkerierna och skjuta upp rislampor i luften. Våran rislampa iform av en stor hello Kitty brann dock upp innan vi fick iväg den från stranden. Sedan efter någon timmer där nere gick vi upp igen och festade hela natten. Vi försökte hålla oss vakna till 12 slaget i Sverige men båda somnade tyvärr ifrån det. 

Idag har vi legat bakis vid poolen på resorten och nu är det packning och avfärd från hotellet som gäller.

Vi hade det bästa nyåret någonsin. På en strand, i en klänning utan att frysa och med bästa vännen. Hur underbart är inte det ?!? Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela