TOVE SAND

Chicken Island

Publicerad 2014-01-14 10:50:46 i Allmänt,

Idag har vi varit ute på Chicken Island och vandrat över till Tup Island när tidvattnet var lågt. Ön var fin, men det var hur mycket folk som helst som trängdes på den lilla stranden och vädret var dåligt. Det var molningt nästan hela dagen och det kom till och med någta droppar regn. På den ön fanns det bara en restaurang, med äcklig mat som var dyr för att vara här och hade jätte otrevlig personal.
Chicken Island ligger lite lägre ut på havet, så hit tog det ca 30 minuter med en longtail båt på öppet hav. Dit resan gick helt okej, men hem resan var inget ens i jämtförelse. Man bestämde en tid med chaffören då man ville bli hämtad, som man kommit överens om med de andra i båten. För man måste åka minst 6 personer i samma båt för att dom ska åka iväg. Vi bestämde klockan 15. När båten kom så fick jag och cecilia åka med några andra som vi inte åke med på dit resan eftersom vi inte gick av på samma ö. Sedan när vi kom till den ön där dom andra gått av, så skulle hela våran båt, som bestod av 7 personer flytta över till de andras båt där dom redan var 13.
Vi satt samanlagt 20 personer i en liten båt på öppet hav med stora vågor. Det vara vällde in vatten och flera gånger kändes det som båten skulle välta. Vi är på land nu i alla fall men alla grejer vi hade med oss är dyngsura. Inte så trevligt, och det gungar fortfarande i skallen, men ön var fin i alla fall.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela