TOVE SAND

En Drink uppe bland molnen

Publicerad 2014-02-03 09:39:00 i Allmänt,

Vi hade våran avslutande "fest"kväll en dag innan hemfärd för att slippa vara bakis på planet hem, kan inte vara kul. Vi firade med en riktigt lyckad kväll bara vi två. Först mat på Hardrock (som jag skrev och la upp bild på) sedan åkte vi till en bar som Cecilia ville besöka, mer om den är inte värt att skriva, haha! Åkte nästan lika fort som vi kom dit. Vidare till en skybar på 64 våningen i State tower. Baren heter Lebua och det var här Baksmällan 2 spelades in när dom är i Bkk. Måste besökas om man är i Bangkok. Dyra drinkar efter att man vant sig med 15 kr för en coktail, men det är så värt det.
 
Här är en bild lånad från deras hemsida så att ni ska förstå hur högt det är. Står att det är bland dom högsta byggnaderna i staden och ja på bilden ser ju dom andra skyskraporna ut som miniatyrer i jämförelse.
Det roliga var att vi kom hit av en slump, vi frågade taxichaffören om han visste någon sky bar och då körde han oss till denna. Det är inte förns efter lite research nu som det kom fram att vi faktiskt varit på den kändaste, högsta och bästa i stan. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela